Welkom lieve Alena! - Reisverslag uit Bodrum, Turkije van Rianne Wetering - WaarBenJij.nu Welkom lieve Alena! - Reisverslag uit Bodrum, Turkije van Rianne Wetering - WaarBenJij.nu

Welkom lieve Alena!

Blijf op de hoogte en volg Rianne

19 September 2006 | Turkije, Bodrum

Weer thuiszittend na weer eens 3 uur infuus gister :( wil ik jullie graag even voorstellen aan een nieuw belangrijke persoon in mijn leventje!!!! :)

(mam, je weet dat ze mensen heel snel aan het infuus leggen he, niks om ons zorgen over te maken ;) )

Sommigen van jullie kennen al dit kleine wondertje, maar ik wil jullie graag allemaal aan haar voorstellen:

ALENA!!

Alena is inmiddels 4 weken oud en het allerliefste kleine meisje ter wereld! Rectificatie (schrijf ik dit zo...?):
Na mijn liefste nichtje Fenna natuurlijk, die staat met stip op 1!!

Toen ze 1 uur oud was hield ik haar al vast in het ziekenhuis en vanaf dat moment ben ik verliefd :)

Hier eindelijk wat foto's :)

Schatje he! Liefs Rianne

• 19 September 2006 - 11:03

Jeroen:

aaahhh super lief inderdaad :D nou het manneke waar ik helemaal gek op ben is mijn petekindje en ben van 1 oktober officieel peet-oom :D Veel plezier met de kleine :D